Annonse

3 gode gavetips til studenten

Det er kanskje ikke alltid så lett å vite hva man skal gi i bursdagsgave og julegave når man har blitt voksen, men samtidig ikke er helt voksen. Vi har derfor funnet frem noen gode tips til hva du kan gi til en student i enten bursdagsgave eller julegave. Vi håper at noen av tipsene vil falle i smak og at du finner en gave du kan gi til studenten i år.


Husk at det også er mulig å spørre studenten selv om det er noe hen trenger. Studenter ønsker seg ofte det de ikke har mulighet eller lyst til å bruke penger på selv, så det kan alltids være greit å spørre om de trenger en ny vannkoker eller et nytt toastjern.

Finn det som passer best

Her har vi samlet noe gode tips til hva du kan kjøpe inn til en student. Om du fremdeles ikke fant noe som passer for studenten du skal gi gave til, så kan du ta en titt hos Geniale Gaver.

  1. Kjøkkensaker: En student vil alltid trenge noe nytt til kjøkkenet, dersom du er usikker på hva du skal gi så kan du alltids gi et gavekort for eksempel Claes Ohlson eller Kitchn. En god stekepanne eller nytt servise vil alltid falle i smak.
  2. Ordentlige glass: Det å ha ordentlige glass når man skal ha gjester er alltid hyggelig. Det kan derfor være en ide å gå studenten glass som hen kan samle opp, for eksempel vinglass eller pene vannglass. Kanskje kan du også gi vinglass i år og vannglass neste år.
  3. Pyntegjenstander: Det å få det litt ekstra hjemmekoselig skader aldri. Du kan derfor gi et kult bilde, stearinlysholdere, pynteputer eller sengetøy. Om du ikke vet hva du skal kjøpe så kan du også kjøpe et gavekort på for eksempel HM Home, Kid eller Princess.
Kommentarer er skrudd av for 3 gode gavetips til studenten