Annonse

Billig løsning til god gjesteseng

Innimellom har man bruk for en gjesteseng, når familie eller venner er på overnattingsbesøk. Senger er vanligvis et dyrt møbel, men dersom gjestesengen brukes sjeldent, er det ikke nødvendig å bruke mange penger på det. Her kan du lese om noen billige og gode løsninger til en gjesteseng.

God på reise

En sammenleggbar seng er enkel å sette opp og tar liten plass når den skal oppbevares. Den består ofte av et stativ med fjærer, og en madrass oppå. Dette gjør sengen god å ligge i og er et fint alternativ for deg som ikke vil bruke en formue på gjestesengen. I tillegg er den lett å oppbevare og passer inn i kottet eller på loftet. Den er praktisk å ha med på reise, eller hvis du skal være overnattingsgjest.

Behagelig og midlertidig

En oppblåsbar madrass er en god midlertidig løsning i de periodene du har gjester på besøk. Dette er et trekk som fylles med luft, og er behagelig å ligge på. Den er enkel å sette opp og det eneste du trenger å gjøre er å koble den til en strømkilde, så blåses den opp av seg selv. Legger du sengetøy på, vil de se ut som en ordentlig og innbydende seng. Denne er også enkel å oppbevare, ettersom den blir svært liten når den pakkes sammen.

Seng på gjesterommet

Har du et gjesterom tilgjengelig, kan du gå til innkjøp av en gjesteseng. Denne behøver ikke å være like avansert som den man selv sover i, da den gjerne vil bli mindre brukt. Dersom du er ute etter en billig løsning til en seng, kan du kjøpe en boksmadrass og tilhørende ben. Finner du også en overmadrass og noen dyner, blir dette en komplett seng som tar seg godt ut på soverommet. Denne løsningen er den dyreste av de tre som er beskrevet, men du kan likevel finne møbelforretninger som tilbyr senger til en rimelig pris.

Det skal ikke så mye til for å få dine gjester til å føle seg hjemme og med en god seng har du kommet langt på veien!

Kommentarer er skrudd av for Billig løsning til god gjesteseng