Annonse

Bli klar til sommeren

Sommeren, eller i hvert fall våren, er rett rundt hjørnet og det å gjøre hagen og huset klar til vår og sommer er en av de hyggeligste tingene med denne sesongen. Så det er bare å komme i gang med alle de hyggelige aktivitetene som venter! 

Invester i hjemmet 

Det at vi alle sammen i bunn og grunn har tilbrakt hele det siste året hjemme har gjort at mange har fått øynene opp for hvor utrolig viktig det er at vi har det bra der vi bor. For selv om vi alle sammen allerede visste det, så blir det bare enda mer tydelig hvor stor del av rammen i hverdagen vår hjemmene våre egentlig er.  

Nå som vi alle har mer tid hjemme er det også et fint tidspunkt å investere både tid og penger i å gjøre forbedringer hjemme, for vi har verken noe annet å bruke tiden eller pengene våre på. Hvis man har spart penger til en stor forbedring, men ikke har alt enda kan det å ha et ikano kort løsning, sånn at man kan låne seg til den aller siste man trenger.  

Gjør hagen klar til vår og sommer 

Det å gjøre klar hagen til vår og sommer er kanskje en av de tingene vi med hage ser frem til aller mest hvert år når man kan kjenne at vinteren endelig er på hell. For selv om det kanskje er litt lenge til det føles ordentlig som vår i lufta er det likevel månedene mars og april som er den beste tiden til å gjøre klart. 

Det er noen oppgaver som venter som man kanskje er mer fan av enn andre. Man skal plante nye frø, man skal rydde opp etter høsten og vinteren, man skal slipe og olje terrassen og møblene, man skal vaske puter og spyle steinhellene og kanskje til og med støvsuge, rydde opp, organisere og tørke støv ute i uthuset. Og den tingen vi alle kanskje glemmer, men som er sykt viktig: å rense takrennene.  

Det å rense takrennene er det noen som liker og andre som ikke liker, men uansett om man gjør det eller ikke, så er det sikkert at man trenger stiger til å utføre jobben trygt og effektivt. Mest sannsynlig med litt hjelp. 

Be om hjelp av naboen 

I det kvarteret der vi bor er det mange innbyggere som kommer fra andre steder enn Norge og det har gitt oss et utrolig fint felleskap som vi alle sammen setter veldig stor pris på. Naboene våre er blant annet noen skikkelig hyggelige filippinske damer som vi alltid stiller opp for, og de stiller alltid opp for oss.  

Det er en stor hjelp at vi vet at vi kan få hjelp av dem, for det å rense takrenner kan være litt skummelt, så det at noen kan holde stigen sånn at man føler seg litt mer trygg er absolutt noe man burde sikre seg. 

Kommentarer er skrudd av for Bli klar til sommeren