Annons

Gavetips for studenter

Som student er det ikke alltid like lett å finne ut av hva man skal gi i gaver til venner eller familie som har bursdag. For mange studenter er det vanskelig nok å få hverdagen til å gå rundt med de utgiftene som allerede er. Derfor kan gaver ofte bli en stor påkjenning. I dag skal vi komme med noen gode tips til deg som ikke er helt sikker på hva du skal gjøre med årets bursdagsgaver.  

Gaver til venner  

For det første har du muligheten til å gå sammen med vennene dine og bli enig om at dere ikke skal gi gaver til hverandre, men det er ikke alle som ønsker dette, noe som er helt forståelig. En god ide er da å gå sammen for å finne en spleisegave. Om dere kjøper en spleisegave kan det totale beløpet være litt mindre fordi dere uansett kan kjøpe noe som er dyrere enn du kunne gjort alene. På den måten får vennen din en super gave ute at det trenger å koste en formue. Gi noe praktisk som vennen din ønsker seg, en personlig gave som et inngravert smykke, eller hva med en litt mer spenstig gave som et leketøy? Les mer her om de spennende vennegavene. 

Gaver til familie 

Når du skal gi gave til familie så har du selvfølgelig også muligheten til å fortelle at du ikke har råd til en gave akkurat nå og heller gi et fint kort. Likevel ønsker ikke alle dette. Om du ønsker billige gaver til familien er det en god ide å sjekke ut salg, bruktbutikker eller gaver på nett. Ofte kan du få mer rabatt om du handler på nett, noe som kan være en stor fordel for en litt fattig student. Uansett hva du finner frem til så blir nok familien din kjempeglad. 

Kommentarer er skrudd av for Gavetips for studenter