Anmeldelser

Hvordan finner man den beste håndstøvsuger?

Det er et hav av støvsugere å velge mellom på nettet, og heldigvis har markedet skjønt at folk leter etter lette og gode løsninger til en god pris. Her kan du lese mer om hvordan du skal gå frem når du skal finne den beste håndstøvsugeren som gjør hverdagen litt lettere.

Trådløs støvsuger og håndstøvsuger kombinert

En håndstøvuger er utrolig smart og praktisk, fordi den er lett å ta frem og det er mulig å oppbevare den svært tilgjengelig på kjøkkenet eller i stuen. Terskelen blir dermed veldig lav for å støvsuge smulene etter frokosten eller ta frem støvsugeren for å bare svisje fort over noe støvs som har samlet seg i en krok. Det er dog ikke sånn at de fleste vil erstatte en håndstøvsuger med en vanlig støvsuger, som gjerne er tung og slitsom å dra frem. Men det finnes faktisk en annen og bedre løsning.

De fleste håndstøvsugere er trådløse, så man slipper å plugge den inn hver gang man skal bruke den. Det er helt klart noe som gir mye større bevegelsesfrihet når man skal bruke støvsugeren. Produsenter som Dyson, Miele, Bosch og Electrolux har skjønt at man kan slå to fluer i en smekk med en effektiv trådløs støvsuger som lett kan forvandles til en praktisk håndstøvsuger. Det vil si at du får to støvsugere i en modell. Trådløse støvsugere er også typisk en støvsugertype som man kan ha stående fremme og klar på kjøkkenet eller lignende. Det er en mer tilgjengelig støvsuger, og med den gode sugekraften som mange av de nye modellene har, så er er det faktisk mange som velger å bytte ut en tradisjonell støvsuger med en trådløs støvsuger, som også kan brukes som håndstøvsuger.

Når du skal finne den beste håndstøvsugeren, uansett hva slags type du letere etter, så kan du finne den beste støvsugeren med Stovsugertest. Her finner du grundige og profesjonelle tester av mange forskjellige støvsugere, så du kan sammenligne merker som Bosch og Dyson, og se hvilken som passer best til dine behov – og hva som scorer best i de ulike testene.

Fordelen med en støvsuger test er nettopp at man får testet en støvsuger grundig ut ifra tekniske parametre. Så kan du enkelt se hvilken støvsuger som gjør det bra på et område som er viktig for deg. Her kan du også lett få overblikk over hva forskjellige støvsugere i ulike prisklasser kan når det kommer til prestasjon. Når man tester trådløs støvsuger og trådløs håndstøvsuger, så er det veldig viktig at den har god sugekraft og god batterikapasitet, så man kan støvsuge lenge før man må lade opp igjen. Det er også viktig at posen eller beholderen som holder støvet har stor nok kapasitet til å klare den type rengjøring som man har tenkt seg å bruke støvsugeren til.

Dyson kan begge deler

Hvis du leter etter en god trådløs støvsuger som enkelt kan forvandles til en praktisk håndstøsvuger, så er Dyson trådløs støvsuger en av de mest populære modellene på markedet. Modellene fra Dyson vinner også ofte best i test.

Dyson trådløs støvsuger kan støvsuge like kraftig som mange vanlige støvsugere, og derfor er det en populær modell hvis man vil bytte ut den vanlige støvsugeren med en mer hendig variant. Det er selvfølgelig også et stort pluss ta man kan bruke mange forskjellige munnstykker som er spesialtilpasset ulike behov, og at man enkelt kan forvandle den til håndstøvsuger. Det gjør terskelen utrolig lav for å støvsuge, og dermed blir det også mye lettere å vedlikeholde daglig rengjøring, i stedet for å vente til det hoper seg opp.

Dyson lager også estetisk spennende støvsugere som man fint kan ha stående fremme uten å skamme seg. Det noen synes er utfordringen med nettopp Dyson støvsugere, når man sammenligner med støvsugere fra for eksempel Miele og Electrolux, er at de er forholdsvis dyre. Det er mange som dog mener at kvaliteten og den måten Dyson trådløs støvsuger presterer på veier opp for dette og gjør den verdt investeringen.

Kommentarer er skrudd av for Hvordan finner man den beste håndstøvsuger?