Annonse

Send pakke billig til Tyskland

I løpet av det siste året, der vi alle sammen har levd gjennom en global pandemi, har vi lært mange ting. Og en av de tingene vi har lært, er å sette pris på de litt mer gammeldagse måtene å vise hverandre at vi er gald i hverandre på. For verden føles plutselig mye større når man ikke bare kan sette seg på et fly til Tyskland å klemme venner eller familie noen timer senere. For det har ikke vært mulig. Men det har vært mulig å ringe, sende brev og ikke minst pakker. 

Det har kanskje aldri vært så populært som nå, å sende pakker til dem vi er glad i, som bor litt for langt unna, og hvis man har familie og venner i Tyskland for eksempel, har man nok googlet send pakke billig til Tyskland ganske mange ganger det siste året. Men fordi vi ikke sender så mye pakker lenger, skal vi plutselig litt lære det helt om igjen, og hvordan sender man egentlig pakker billig til Tyskland? 

Hold prisen nede, for både sender og mottaker 

Når man vil sende pakke og post til Tyskland, er det mange ting man skal tenke over. Porto er en ting, og der er det veldig viktig at man rett og slett tenker seg litt om før man pakker inn pakken. For det er vektklasser, og selv 5g inn i en klasse over, og det betyr ofte en mye høyere pris. Så sjekk ut klassene og tenk både gaven og ikke minst emballasjen inn i dette før du går på posten for å sende pakken din. 

En annen ting er toll og moms og reglene rundt det. Fordi Norge ikke er medlem av EU, er det viktige rettlingslinjer å følge, sånn at den som mottar pakken ikke må betale for å få den ut, så tenk på gavens verdi før du sender, sånn at man ikke ender opp i en dyr situasjon. 

Kommentarer er skrudd av for Send pakke billig til Tyskland