Annons

Sengen for deg som er kvalitetsbevisst

Dersom du er kvalitetsbevisst, glad i en luksuriøs følelse og ønsker god komfort og stil i ditt eget hjem, er det ingen grunn til at du ikke skal forvente dette av sengen din også. Stemmer denne beskrivelsen med deg og dine verdier er kontinentalseng det rette valget for deg.

En kontinentalseng gir deg den luksuriøse hotellfølelsen hver gang du legger deg. De siste 10 årene har kontinentalsengen blitt svært populær i norske hjem – og det er ikke uten grunn. Her snakker vi skandinavisk design med komfort på toppnivå. Det er mange forskjellige modeller og varrianter og velge mellom, noe som gjør at du nesten garantert vil finne en som passer deg, dine behov, ditt budsjett og din stil.

Hvorfor skal du velge kontinentalseng?

Som tidligere nevnt har kontinentalsengen blitt svært populær de siste årene, og det er ikke uten grunn. Senger er nemlig bygget opp i tre forskjellige lag, slik at du er sikret maksimum komfort og en god natts søvn. I det nederste laget finner du en rammemadrass lage av skum eller fjær. Dette er sengens base som sørger for stabilitet og skal reguleres etter kroppsvekt. Det midterste laget er selve madrassen. Her er det viktig at du velger en madrass som passer deg og dine behov, enten det er en hard madrass eller en memory-foam madrass. På toppen skal det ligge en overmadrass.

Grunnen til at kontinentalsengen har blitt så populær er at den er behagelig, hygienisk og har et lekkert design. De tre lagene gjør at det er lettere å ta av det øverste laget, overmadrassen, og vaske denne. Dette gjør at kontinentalsengen er en av de mer hygieniske løsningene du kan velge. Takket være tre lag med madrass får du optimal komfort, noe som passer perfekt for deg som er kvalitetsbevisst.

Kommentarer er skrudd av for Sengen for deg som er kvalitetsbevisst