Annons

Utnytt høstkveldene bedre

Når høsten kommer er det mange av oss som automatisk går litt i hi – i hvert fall i overført betydning. Men hvis man tenker over det, er høsten et av de aller beste tidspunktene å virkelig fordype seg, enten det er i en ny hobby, lese bøker, slappe av eller noe helt annet. For der sommeren gir oss lyst og mulighet til å være mer ute, være mer sosiale og ikke minst mer utadvendte og oppsøkende, så legger høsten litt opp til det motsatte, og dette kan man utnytte. 

Hvis man leser nyheter, så vet man at det ikke er så mange spennende nyheter om sommeren. Folk har ferie, fordyper seg ikke like mye og det er også rent politisk en eller annen form for stillstand. Men når høsten kommer luskende, så blir det plutselig litt annerledes. Det blir flere, bedre og ikke minst mer spennende nyheter, og det er virkelig tydelig at det er tid for fordypelse og ro når høsten kommer, og dette kan du utnytte, i stedet for å bare synke ned i sofaen foran Netflix. 

Sånn får du mer ut av høsten 

Det at vi er litt mer innadvendte om høsten og vinteren, gjør at vi ofte har mer tid til oss selv, og dette betyr blant annet at vi har tid å for eksempel sette oss inn i en ny hobby, bruke tiden på noe mer produktivt som for eksempel å pusse opp eller andre prosjekter man ikke har tid til i løpet av resten av året. 

Det å faktisk tenke på høsten og vinteren som et frirom, der man har mulighet til å virkelig få gjort noen av de tingene man ikke har mulighet til ellers, er et virkelig bra sted å begynne hvis man ønsker å få mer ut av sesongen. For det å gjøre noe aktivt, føles også mye bedre enn å bare ligge på sofaen. 

Kommentarer er skrudd av for Utnytt høstkveldene bedre