Annonse

Den perfekte gave – uansett anledning

Det å finne den riktige gaven kan være svært vanskelig og det er ikke alltid like lett å vite hva du skal gi. En klokke er en gave som bare aldri slår feil, så vi skal hjelpe deg litt på vei mot den perfekte gaven.  

Enten du skal gi gave til en konfirmant, en jubilant eller finne den riktige julegaven så er en klokke aldri feil, uansett hvor gammel vedkommende er. Vi har plukket ut et par modeller både til kvinner og menn slik at du lett kan finne en gave som passer. Dersom du vil kikke på flere modeller kan du ta en titt her

Tommy Hilfiger 1781976 I Kvinne  

Dette er en rålekker modell som passer perfekt til en kvinne som ønsker et lekkert tilbehør rundt håndleddet. Klokken har et luksuriøst utsende, men er fremdeles simpel slik at den ikke blir glorete. Modellen passer godt til en hver anledning og klokken vil holde i flere år fremover. Dette er en noe dyrere klokke og passer perfekt til en konfirmant eller en jubilant som fyller rundt år og du ønsker å gi noe litt ekstra.  

Garmin Venu 010-02173-32 I Herre  

Denne herreklokken er en lekker og stilren smartklokke som passer perfekt til han som ønsker seg en smartklokke som også passer godt med dressen. Denne klokken kan både måle puls og registrere skritt, men kan også være prikken over i-en som fullfører et antrekk. Klokken ligger i en noe høyere prisklasse og er dermed perfekt til en konfirmant eller til en jubilant som feirer et nytt ti-år.  

Lugano Classic Steel I Kvinne  

Dette er en lekker og tynn klokke som passer perfekt – uansett alder. Modellen er tidløs, men samtidig moderne, noe som gjør det til den perfekte julegave, bursdagsgave eller morsdagspresang. Klokken finnes i en haug av farger og kombinasjoner, slik at her finner du garantert en modell som passer.  

Studsgaard Chronograph I Herre  

Likt som den forrige nevnte klokken er dette en noe billigere modell sammenlignet med de to førstnevnte, noe som gjør det til den perfekte gaven til fødselsdag, farsdag eller som julegave. Dette er maskulin og stilig klokke som passer godt til enhver mann. Klokken passer like fint til hverdag som til fest, og dette er en klokke han kan ha resten av livet.  

Kommentarer er skrudd av for Den perfekte gave – uansett anledning