Annonse

Den enkleste måten å sende en pakke til noen du savner

Selv om å sende pakker ikke er en dagligdags aktivitet så har nok mange hatt mer bruk for postens tjenester den siste tiden. Det er mange som har familie og venner som ikke har hatt mulighet til å hverken komme hjem eller få besøk på store merkedager. Det er selvfølgelig ønskelig at man kan feire sammen, men likevel kan en pakke i posten være en god erstatning.

For noen virker det kanskje som om å sende pakker er både stress og vanskelig, men så fort du skjønner hvordan du sender pakke, så er det faktisk hverken stress eller vanskelig. I Norge har vi postkontorer på omtrent annethvert gatehjørne eller hvert fall på en butikk i nærheten. Det trenger ikke være vanskelig i det hele tatt og venner og familie som ikke får feiret sammen vil nok sette stor pris på en liten ekstra tanke på en spesiell dag.

Hvordan sende store pakker til Norge og utland?

I Norge finnes det mange forskjellige posttjenester og firmaer man kan benytte seg av. Her ligger prisene nokså likt og det anbefales og rett og slett bare velge løsningen som er enklest for deg. Dersom du skal sende en pakke til et annet sted i Norge så vil du nok benytte deg av Posten. Det eneste problemet er at Posten har en øvrig grense på pakkens vekt. Så, hvordan sende pakker over 35 kg?

Det finnes heldigvis andre firmaer man kan benytte seg av dersom du skal sende større pakker. For eksempel kan du bruke PostNord både i Norge og utad. Ellers finnes det andre firmaer du kan benytte deg av også, men igjen her er det bare å velge alternativet som er enklest for deg. Prisene er selvfølgelig litt høyere for større pakker, men likevel er de nokså like mellom firmaene.

Kommentarer er skrudd av for Den enkleste måten å sende en pakke til noen du savner