Annons

Disse sidene bør du ha lagret på telefonen din

Mobilen har blitt vår aller beste venn, og den er med oss gjennom stort sett hele dagen. Her kan man finne alt man trenger av informasjon, og man kan også få hjelp til det meste med smarte nettsider.

Hjernetrim i hverdagen

Det er alltid en god ide å utfordre hjerne litt, slik at man hele tiden øver seg på nye egenskaper. En måte å gjøre dette på er gjennom spill med ord. I det siste har spillet «Wordle» blitt utrolig populært. Her kan man en gang om dagen gjette seg frem til et engelsk ord, på kun fem forsøk! Ved å bruke hjelpen du får, og kreativiteten blir det litt lettere, og kanskje du får en lang vinnerrekke!

Hold deg oppdatert

Det er mye som skjer i verden, og det er ikke alltid så lett å holde styr på alt som skjer. Derfor er det lurt å ha lagret en side som viser dagens nyheter, der du kan klikke deg inn og lese. Her finner man alt fra viktige hendelser i verden, til kjendisdrama og nye funn. En slik side er både underholdene og rik på kunnskap, slik at du er litt mer oppdatert på hva som skjer rundt om i verden.  

Få maten levert

Å handle mat er en kjedelig del av dagen for mange. Hvis man ikke er så god til å planlegge kan det også hende at man må kjøpe mat hver dag, og det kan bli veldig slitsomt. Da er det en god ide å finne sider for matlevering, slik at du enten kan få matvarer, eller ferdige måltider rett på døra! Perfekt for en travel hverdag.

Det finnes heldig vis mange smarte sider som du bør ha lagret på telefonen din for å gjøre hverdagen enklere og mer spennende.

Kommentarer er skrudd av for Disse sidene bør du ha lagret på telefonen din