Annons

Hvorfor Latvia er det beste valget for vekttap kirurgi i utlandet

Det er ingen hemmelighet at gastriske prosedyrer som forbigår og ballonger er svært dyre på private britiske klinikker. Kombiner det med lange NHS ventelister og strenge utvalgskriterier, og det er lett å se hvorfor mange mennesker bestemmer seg for å dra utenlands for vekttap operasjoner.

Så hvis du setter alvorlig tanke på vekttap kirurgi i utlandet, hvor er de beste stedene å ha operasjonen?

Det er mange populære steder for kirurgi i disse dager, inkludert Thailand, Dubai og India. Vi ønsker imidlertid å tilby et bedre alternativ som er like rimelig, men mye nærmere hjemmet: Riga, hovedstaden i Latvia.

5 Grunner til å velge Riga for vekttap kirurgi i utlandet:

1). Nærmere hjemme for britiske og europeiske innbyggere

India eller Thailand er gode valg for profesjonelle, rimelig vekttap operasjoner. Å reise på langdistanseflyvning etter en større operasjon vil imidlertid ikke være en behagelig opplevelse, og varmen og kultursjokket kan gi deg følelsen overveldet. På den annen side er Riga langt mer håndterlig, med en flytid på bare 2 timer 40 minutter fra London.

2). Førsteklasses medisinske fagfolk

Latvia er medlem av EU, noe som betyr at klinikker må overholde de samme (eller lignende) forskrifter og standarder som du er vant til hjemme. I tillegg får latviske kirurger og andre medisinske fagfolk utmerket trening, noe som gir velkommen trygghet hvis du reiser utenlands for kirurgi.

3). En moderne, teknologi-første by

Rigas historiske sentrum kan se vakkert ut, men denne baltiske hovedstaden har blitt hjem til mange tech startups og internasjonale selskaper de siste årene. Jada, det har ingenting å gjøre med vekttap kirurgi, men det peker på en moderne, fremtidsrettet miljø med rene klinikker og up-to-date utstyr.

4). Europeisk klima og kultur

Som vi tidligere nevnte, kan fjerntliggende destinasjoner som India eller Thailand være et sjokk for systemet i beste tid, men enda mer etter større operasjon. Rigas kjølige klima og beskjedne kjøkken vil være mye mer kjent for andre nordeuropeere eller innbyggere i Storbritannia.

5). Sterkt reduserte kostnader

Vekttap kirurgi i Riga koster vanligvis halvparten av Storbritannia. Mageoperasjoner har imidlertid mange ekstra kostnader, inkludert reise, overnatting, mat og drikke og post-op medisinering. Du vil bli glad for å høre da at Latvia er et svært rimelig land hvis du er vant til britiske priser.

For å bestille en gratis konsultasjon eller få mer informasjon om vekttap kirurgi i Latvia, gå over til Overvekts Operasjoner Riga, en klinikk med over 25 års erfaring.

Kommentarer er skrudd av for Hvorfor Latvia er det beste valget for vekttap kirurgi i utlandet